Термо чанта 8 л

Термо чанта 8 л
Продукт №: G006652
Код на производителя: 600521

Платнена термо чанта

  • Марка:

Термо чанта 8 л е с обем 8 литра. От 2-те старани чантата разполага със слънце (инфра ред) отразително фолио. Има вътрешен плик с велкро лепенки, който помага за запазване свежестта на продукта, изолира от влага и замърсяване. Разполага с капак с две ленти с велкро лепенки за закрепяне. Допънителна вътрешна отделяема торба закрепена с цип за лесно почистване. Два външни джоба с мрежа за по - голямо удобство. Запазва температурата до 4 часа при оптимални климатични условия. Лека, удобна за пренасяне и употреба. Компактни размери в сгънато състояние, което означава, че е съобразена с изискванията към принадлежностите за къмпинг, излети и туризъм.

 

Техническа характеристика:

  • Размери разгъната: 28 х 19 х 17 см
  • Размери сгъната: 28 х 20 х 6 см
  • Дръжка с дължина: 39 см
  • Тегло: 250 гр

14.50лв.

За Аксесоари за къмпинг Виж всички 57 продуктa

В тази категория ще намерите много и различни видове аксесоари за къмпинг. Те могат да бъдат термоси, термосчаши, водни резервоари, раници, прибори и много други.

Коментари към Термо чанта 8 л

Добави коментар
Платнена термо чанта Термо чанта 8 л не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аксесоари за къмпинг на , моля свържете се с нас на 0879202042.