Мангостен + смес от билкови екстракти 90 капсули Calivita

Мангостен + смес от билкови екстракти 90 капсули Calivita
Продукт №: G005194
Код на производителя: CV0161

Ксанто Плюс - антиоксидант с мангустен

Мангостен + смес от билкови екстракти 90 капсули Calivita е екстракт от мангостен. Плодът мaнгостен произхожда от Малайзийския архипелаг в Източна Азия. Според легендата, Буда го подарил на хората за да подпомогне живота им с неговите полезни ефекти. Изключителните му антиоксидантни свойства се дължат на ксантоновите съединения, които притежават много по-разнообразни ефекти в сравнение с добре познатите витамини C и E. Всяка една от съставките на Xantho PLUS се нарежда сред най-мощните антиоксиданти, които, наред с отличното неутрализиране на свободните радикали, увреждащи нашите клетки, могат да забавят процесите на стареене и могат да окажат полезно действие върху сърдечно-съдовата система. Ето защо, той се препоръчва на всеки, който иска да си осигури мощна антиоксидантна защита.

Дозировка:
1 капсула дневно96,29 лв. 54.60лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 капсула дневно

Каква цел има

 За най-добра защита на клетките срещу вредните ефекти на свободните радикали

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90
Количестно на доза 1.00

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Мангостен + смес от билкови екстракти 90 капсули Calivita

Добави коментар
Ксанто Плюс - антиоксидант с мангустен Мангостен + смес от билкови екстракти 90 капсули Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.