Колан за отслабване Vibra Tone

Колан за отслабване Vibra Tone
Продукт №: G006661
Код на производителя: 200515

Вибриращ колан 37 x 24 x 16 см

  • Марка:

Колан за отслабване Vibra Tone е вибриращ колан, с който за кратко ще постигнете уникални резултати. Вибромасажът е познат от векове с неговите чудодейни свойства. Представете си, че докато отпочивате след тежък работен ден можехте да тренирате мускулатурата си. Това е напълно възможно с вибра коланът. Така наречената “мързелива тренировка” тонизира мускулатурата ви докато релаксирате и се наслаждавате на приятен масаж. При антицелулитните процедури се използва метода на вибромасажа за по–бързо и ефективно разбиване на мастните депа и отстраняването на натрупаните в тях мазнини чрез циркулацията на кръвта. Посредством този метод ефективно можете да структурирате и моделирате вашето тяло. Коланът има 1 година гаранция.

 

Действие:

  1. изгаря мазнините от проблемните зони на тялото
  2. премахва целулита и изглажда кожата
  3. масажира тялото
  4. освобождава от стреса и напрежението
  5. освобождава болките в мускулите

56.05лв.

За Колани за отслабване Виж всички 21 продуктa

Термоколаните (сауна коланите, коланите за отслабване, неопреновите колани и т.н.) са направени най-често от неопрен или друг изолиращ материал, който осигурява локално задържане на телесната топлина и влажна среда между кожата и материята. Това от своя страна увеличава потенето.


Коментари към Колан за отслабване Vibra Tone

Добави коментар
Вибриращ колан 37 x 24 x 16 см Колан за отслабване Vibra Tone не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Колани за отслабване на , моля свържете се с нас на 0879202042.