Жълт кантарион 300 мг 90 капсули Natural Factors

Жълт кантарион 300 мг 90 капсули Natural Factors
Продукт №: G005527
Код на производителя: 4820

Естествен антидепресант без странични ефекти

Жълт кантарион 300 мг 90 капсули Natural Factors включва хиперицин, псевдохиперицин и хиперфорин. Стандартизиран е до 0.3% хиперицин. Хиперицинът управлява невротрансмитерите в мозъка и подпомага регулацията на нивата на серотонина (т. нар. хормон на щастието). Оказва положително влияние върху мозъчната дейност. Псевдохиперицинът и хиперфоринът работят в синхрон с хиперицина и заедно допринасят за нормалното състояние на нервната система. Резултатите от клиничните проучвания, проведени върху жълтия кантарион (Hypericum Perforatum Clusiaceae) са категорични, че веществата в спомагат за облекчаване на депресивните усещания и безсънието. Жълтият кантарион традиционно се използва при разстройства на съня, хранителни разстройства, тревожни разстройства, нощно напикаване, ПМС, хронични главоболие, напрежение. Билката е един от най-добре проучените природни антидепресанти!

Жълт кантарион 300 мг x 90 капсули е продукт, произведен в съответствие със стандарта за Добра производствена практика (GMP – Good Manufacturing Practice). Ефикасност и чистота на състава – гарантирани! За поддържане на добрия емоционален баланс.

При състояния на тревожност, депресия и безсъние:

Тревожните и депресивни състояния са все по-често срещани в наши дни, превръщайки се в епидемия. Причините за това са много и най-различни, като всеки един случай е строго индивидуален. Въпреки това има общовалидни фактори, които допринасят за тази непрекъснато увеличаваща се тенденция. Наложените стереотипи и очаквания от страна на обществото, огромните изисквания, които често поставяме сами на себе си и др., затрудняват приспособяването ни към стреса и непрекъснато променящата се среда.  Това води до ескалация на тревожността и депресивните състояния – процес, който понякога стига до застрашителни размери.

Липса на тонус и енергия, слаба активност през деня, чувство на тъга и потиснато настроение; страх и тревожност, фобийни състояния, задух, сърцебиене и др. Това са отличителните симптоми, които сериозно могат да попречат на нормалното ежедневие.

За щастие има проучени природни средства, чиито ефект и безопасност са доказани във времето.

Жълт кантарион въздейства благоприятно върху мозъчната обмяна на веществата, което допринася за дългосрочното подобряване на настроението и психо-емоционалния баланс, включително при по-тежък ПМС.

Жълт кантарион насърчава спокойния сън и доказано облекчава симптомите при често повтарящи се депресивни и тревожни състояния, и усещане за свръхнапрежение.

Жълт кантарион спомага за увеличаване синтеза на серотонина – т. нар. „хормон на щастието”.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на нервната система.

Забележки:
Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
От 1 до 3 капсули на ден, на разделен прием, за предпочитане между храненията.

Съдържание: в 1капсула дн.доза
Жълт кантарион 300 mg 900 mg
екстракт от външни части    
стандартизиран до 0.3% хиперицин (900 µg в капсула)    


Други съставки: ориз на прах, желатин (капсула), пречистена вода, магнезиев стеарат, силиций.


34,73 лв. 22.70лв.

Начин на приемане

Приемайте от 1 до 3 капсули на ден, между храненията.

Каква цел има

За нормалното функциониране на нервната система.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 3.00 капсули

За Жълт кантарион Виж всички 5 продуктa

Жълтият кантарион (St. John's Wort) -допринася за подобряване тонуса на нервната система и сърцето .Жълтият кантарион е средство което допринася и стимулира третирането на леки до средни форми на депресия.

Коментари към Жълт кантарион 300 мг 90 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен антидепресант без странични ефекти Жълт кантарион 300 мг 90 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Жълт кантарион на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.