Брилиант Лук Сапун за Лице 100 гр

Брилиант Лук Сапун за Лице 100 гр
Продукт №: G004466
Код на производителя: 50706

Почистване и детоксикация саупн

Брилиант Лук Сапун за Лице 100 гр имат безкомпромисно качество, съгласно стандарта GMP – Добри производствени практики. Съдържат само одобрени съставки, които са обект на проверка на качеството и на съответствие на стандартите за чистота. На всеки етап от производствения процес има задължителен контрол, а крайните продукти се подлагат на допълнително лабораторно тестване за гарантиране на чистотата, стабилността и ефективността им.

Приложение:
Естествен астрингент. Почиства и омекотява кожата. Действа антибактериално. Регенерира кожните клетки и тъканите.

Забележки:
Само за външно приложение. Избягвайте контакт с очите.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
Употреба: Нанесете върху мокра кожа с кръгови движения. Изплакнете и внимателно подсушете с хавлиена кърпа. Подходящ за всеки тип кожа.

Съдържание: Кокосово масло, палмово масло, шафраново масло , глицерин, пречистена вода, ракитник (пюре), натриев хидроксид , овесени ядки, сорбитол, сорбитан олеат, натурален аромат на цитрусови етерични масла, соев протеин, ракитник (лист), титаниев диоксид.

Не съдържа:
Млечни продукти, пшеница, глутен, мая, консерванти, парабени. Продуктът не е тестван върху животни. 100% натурален.


22,16 лв. 14.50лв.

За Козметични Продукти Виж всички 9 продуктa

Козметичните продукти в тази категория са подбрани от най-качествените марки с естесвени съставки за по добро здраве и външен вид. Здравето ни е най-важното нещо, а когато сме здрави- това личи и отвън.

Коментари към Брилиант Лук Сапун за Лице 100 гр

Добави коментар
Почистване и детоксикация саупн Брилиант Лук Сапун за Лице 100 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Козметични Продукти на Phyto Wave, моля свържете се с нас на 0879202042.