Блендер бутилка Pure Nutrition 600 мл

Блендер бутилка Pure Nutrition 600 мл
Продукт №: G006712
Код на производителя: PN6137

Blender bottle с метална мрежичка

Блендер бутилка Pure Nutrition 600 мл е един малък, но незаменим помощник. С него ще можете да приемате Вашите шейкове и добавки, когато и където си пожелаете. Дали вкъщи, в офиса или във фитнес залата, този шейкър ще бъде винаги с Вас, за да можете да се наслаждавате на истински вкусни и добре разбити шейкове. Изработен е от качествени материали и има метална мрежичка, която гарантира 100% разбиване на всяка една пудра без неприятно разпенване. Отделно шейкърът има отделения за допълнително съхранение на пудри, както и такова за таблетки. Всичко, което приемате, вече може да носите на едно място. BLENDER BOTTLE не е направен в Китай, а в немска фабрика и за това ние гарантираме за неговото качество. Шейкърът е изработен от специален материал, който го прави лесен за почистване. По него не полепват частици и при добра поддръжка не оставя лоша миризма.


Начин на употреба:

  • Добавете желаната доза хранителна добавка, добавете поне двеста милилитра течност на вкус, затворете плътно шейкъра и разклатете в продължение на 30 секунди.
  • Излейте сместта в празна чаша или консумирайте директно от специалното гърло на шейкъра.

13.00лв.

За Бутилки Шейкъри и Блендери Виж всички 37 продуктa

Шейкъри се използват за лесно и удобно разбиване на вашите хранителни добавки. Има различни видове шейкъри едни от най-разпространените са блендърите с топче.

Коментари към Блендер бутилка Pure Nutrition 600 мл

Добави коментар
Blender bottle с метална мрежичка Блендер бутилка Pure Nutrition 600 мл не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Бутилки Шейкъри и Блендери на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.